Tekirdağ U13 Ligi’nde hafta içi mesaisi Tekirdağ U13 Ligi’nde hafta içi mesaisi

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çorluspor 1947 sahasında bir basamak altında yer alan Feriköy’ü konuk etti. General Basri Saran Stadı'nda oynanan maçta Çorluspor 1947 takımı Feriköy'ü 3-2 yenerek iddiasını sürdürdü.
Mücadeleye Feriköy hızlı başladı. 9. dakikada Feriköy atağında sağ kanatta içeri çevrilen topta Ertuğrul Köktürk ceza sahasında yerden vuruşla topu filelere gönderdi: 0-1.
Çorluspor 1947 golden hemen sonra cevap vermeyi başardı. 10. dakikada yapılan santra sonrası savunmadan ileriye gönderilen uzun topta Feriköy kalecisi ve savunma oyuncusu Güven Şen arasında anlaşmazlık yaşandı ve Güven Şen kafayla topu kendi ağlarına gönderdi: 1-1.
Çorluspor 1947 beraberlik golünün ardından taraftar desteğini de arkasına alarak rakip kalede gol aramayı sürdürdü.  Feriköy defansının yine savunmada yaptığı hatayı iyi değerlendiren Çorluspor 1947 takımı 22. dakikada Tamer Önal'ın kaleciden seken topu filelere gönderdi: 2-1.
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
İkinci yarıda kontrolü elinde tutmayı başaran Çorluspor 1947 53. dakikada bir gol daha bulmayı başardı. Organize gelişen Çorluspor 1947 atağında sol kanattan ceza sahasına giren Ali ortayı yaptı arka direkte bomboş durumdaki Necati Önal kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 3-1.
57. dakikada Feriköy farkı 1'e indirmeyi başardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahasına yapılan ortayı kaleci sektirdi. Dönen top sonrası oluşan karambolde arka direkte Ertuğrul Köktürk topu ağlara göndererek kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti: 3-2.
Mücadeleden başka gol sesi çıkmazken Çorluspor 1947 bu galibiyetle puanını 41 yaptı ve 2. sıradaki yerini korudu. Feriköy ise 35 puanda kaldı.

Kaynak: İlkay Danacılar