Süper Amatör’de perde kapanıyor Süper Amatör’de perde kapanıyor

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor sahasında Urla Belediyesi’ni ağırladı. Çerkezköy temsilcisi mücadeleyi 58-53 kaybetti. 29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan müsabaka ilk çeyrekte karşılıklı basketlerle başladı. Urla Belediyesi ilk çeyreğin sonlarında hızlı hücumlarla öne geçerken ilk çeyreği 23-14 önde bitirmeyi başardı.
İkinci çeyrekte kontrolü eline alan Çerkezköy temsilcisi hücumlardan boş dönmeyerek aradaki sayı farkını düşürmeyi başardı. Urla Belediyesi 2. periyotta moladan sonra toparlanırken sert savunma oyunu ile ilk yarıyı 37-25 önde tamamladı.
İkinci yarı sert bir mücadeleye sahne olurken Urla Belediyesi farkı arttırmayı başardı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu çeyrekte hatalar yaparak 3. çeyreği 49-31 geride kapattı. 
Son çeyreğin başında Urla Belediyesi farkı 19 sayılara çıkarırken Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü son anlara doğru hücum ederek farkı eritmeye başladı. Son dakikada farkı 6 sayıya kadar indiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibini yakalayamadı ve mücadeleyi 58-53 kaybetti. 
Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu sonuçla 21 puanla 11. sırada yer alırken, Urla Belediyesi 21 puanla 10. sırada yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar