“Satrancın kalbi” Çerkezköy’de atacak “Satrancın kalbi” Çerkezköy’de atacak

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor sahasında Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’u ağırladı. Çerkezköy temsilcisi mücadeleden galip ayrılmasını bildi.
29 Ekim Spor Kompleksi’nde oynanan müsabaka ilk çeyrekte karşılıklı sayılarla başladı. Kıran kırana geçen ilk çeyrek 19-19’luk eşitlikle tamamlandı.
İkinci çeyrekte kontrolü eline alan Çerkezköy temsilcisi hücumlardan boş dönmeyerek aradaki sayı farkını açarken, bu periyotta rakibi Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’a kolay sayı şansı vermedi. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü müthiş bir seri yakalayarak farkı da çift hanelere çıkardı. Çerkezköy temsilcisi devreyi 42-27 önde tamamlamayı başardı. 
Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne kolay sayı vermezken, Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor aradaki sayı farkını düşürdü. Karşılaşmanın üçüncü çeyreği Çerkezköy temsilcisinin 51-45’lik üstünlüğü ile sona erdi.
Son çeyrekte ise müthiş çekişme vardı. İki takımda maçı kazanmak için müthiş bir mücadele sergilerken, son dakikalarında daha az hata yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan da 70-66 galip ayrılmayı başardı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü altıncı galibiyetini elde ederken 10. basamakta yer aldı. Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor ise 6. mağlubiyetini alarak 7. basamakta yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar