Tekirdağ U13 Ligi gollü başladı Tekirdağ U13 Ligi gollü başladı

Tekirdağ temsilcisi Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 14. hafta maçında Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor’a konuk oldu. Mücadeleyi ev sahibi ekip 88-56 kazanmayı başardı.
Mücadele öncesi sporseverler yeni yıl hediyesi olarak depremzede çocuklara yönelik kampanyaya katıldı. Tribünlerde bir araya gelen taraftarlar, atkı, bere, eldiven ve peluş oyuncaklarla maçı izleyerek, bu hediyeleri depremzede çocuklara göndermek üzere Edremit Spor Salonu’nda topladılar. Edremitli sporseverlerin bu anlamlı etkinliği, maçın heyecanını ve dayanışmayı bir araya getirirken, depremzede çocuklar için sevindirici bir yardım kampanyasına dönüştü.
Maça ev sahibi ekip etkili başlarken ilk periyodu 26-15 önde tamamlamayı başardı.
İkinci çeyrekte Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü toparlansa da Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, soyunma odasına 48-34 üstün girdi. 
Maçta 3. çeyreğe Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor çok iyi başladı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşısında rahat oyun ortaya koyan Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, 3. periyodu 65-43 önde tamamladı. 
Son çeyreğe 22 sayı önde giren Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor farkı arttırmayı sürdürdü. Karşılıklı sayıların ardından sahadan 88-56 galip ayrılmasını bilen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, sezonun 12’nci galibiyetini alarak, puanını 26’ya yükseltti ve 3. sırada yer aldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise 14’üncü karşılaşmada sekizinci mağlubiyetini aldı ve 20 puanla 10. sırada yer aldı.

Kaynak: İlkay Danacılar