Şikeye gözaltı! Şikeye gözaltı!

Can Ozan 19 Ocak Cuma günü 21.30’da Cage Performance Hall Kırklareli’de sevilen şarkılarını seslendirecek.
Can Ozan kimdir?
Can Ozan Özçelik (d. 7 Ekim 1990, İstanbul), Türk müzisyen, söz yazarı ve prodüktör. Akustik ve elektronik müzik icra etmektedir.Deniz Tekin, Zeynep Bastık, Nova Norda, Damla Eker, Umut Döven, Sedef Sebüktekin ve Dolu Kadehi Ters Tut ile ortak projelerde bulundu. Aslen Rizelidir, yönetmen ve senarist Ceylan Özgün Özçelik'in kardeşidir.
Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başladı, 15 yaşındayken Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması'na katıldı. Yeditepe Üniversitesinde Reklamcılık bölümünde eğitim alırken bırakan Özçelik, İstanbul Kültür Üniversitesinde Reklamcılık bölümünü bitirdi ve Bahçeşehir Üniversitesinde Ses Teknolojileri üzerine yüksek lisans yaptı.
Bulutsuzluk Özlemi, Duman, Bob Dylan ve Bülent Ortaçgil gibi isimlerden etkilendi, Deniz Tekin'le seslendirdiği Transatlantik şarkısıyla çıkış yakaladı. 2015'te Delirmiyorsan Tebrikler adlı seçki bir albüm yayınladı. Daha sonra Bi Şey Var, Derleme ve Dolunay adlı albümlerini yayımladı (2015-2019). Nisan 2020'de ise Avrupa Müzik etiketiyle Paranoyak adlı teklisini yayınlandı.

Kaynak: Özge Ebecek