Minik başkanlardan “Çocuk Kafesi” talebi Minik başkanlardan “Çocuk Kafesi” talebi

Bunlardan birini Tekirdağ Çorlu’daki Orion AVM’de bulunan Cinemarine salonlarında, diğerini ise yine Çorlu’da bulunan Trendarena AVM içindeki Cinemarine salonlarında izleyebilirsiniz.
Orion AVM’deki Cinemarine salonlarında izleyici karşısına çıkan “İçimdeki Şeytan” filmi izleyenleri korkudan tir tir titretecek.  1 saat 39 dakikalık Dram/Korku/Gerilim türündeki filmi Bishal Dutta yazıp yönetti. Filmde oyuncu olarak ise Megan Suri, Neeru Bajwa, Mohana Krishnan yer alıyor. İçimdeki Şeytan, arkadaşına musallat olan kötü ruhtan kurtulmak için kökleriyle yüzleşmek zorunda olan bir gencin hikayesini konu ediyor. Muhafazakar annesi ve babasıyla birlikte bir banliyöde yaşayan Hintli-Amerikalı bir genç olan Sam, okula adapte olma konusunda sorun yaşar. Sam, okula kabul edilmek ve tüm sınıf arkadaşlarının beyaz olduğu bir okula uyum sağlamak için kendi kültürünü ve ailesinin geleneklerini reddeder. Ancak en yakın arkadaşına mitolojik kötü bir ruhun musallat olunca Sam, onu nasıl yeneceğini bulmak için kökleriyle yüzleşmek zorunda kalır.
Film imdb’de 5.2 puan aldı.
Çorlu’da bulunan Trendarena AVM içindeki Cinemarine salonlarında gösterime giren bir diğer korku filmi de “Karanlık Ruhlar”. 1 saat 31 dakikalık korku türündeki “Karanlık Ruhları”ı Lori Evans Taylor yazıp yönetti. Filmde oyuncu olarak ise Melissa Barrera, Guy Burnet, Edie Inksetter yer alıyor. Filmin konusu şöyle: Yıllarca anne olmayı bekleyen Julie, sonunda beklediği haberi alır. Hamile olduğunu öğrenen Julie, kocası Daniel ile birlikte bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir eve taşınır. Yaşadığı komplikasyonlar sonucu yatak istirahati yapmak zorunda kalan Julie, evinde korkunç ve ürkütücü deneyimler yaşamaya başlar. Evinin perili mi yoksa her şeyin kendi kafasında mı olduğunu merak etmeye başlayan Julie, kendisini ve doğmamış bebeğini korumak için mücadele eder.
 Film imdb’de 5.1 puan aldı.

Kaynak: Özge Ebecek