Malkara’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı Malkara’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Malkara Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında, Malkara Belde Kent A.Ş. şirketi bünyesinde hizmet veren sürekli işçiler için Malkara Kültür Merkezi’nde protokol imzalandı.
Protokol törenine Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan yardımcıları Hüseyin Vasfi Güner, İsmail Akkaya, DİSK/GENEL İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Işık, Şube Sekreteri Harun Mamuk, Şube Saymanı Erdoğan Serdal, DİSK/Genel İş İş Yeri Temsilcisi Rıdvan Akkaya ve Malkara Belde Kent A.Ş. şirketi bünyesinde hizmet veren sürekli işçiler katıldı. 
Protokolün ardından konuşan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, şu ifadeleri kullandı:
“Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Malkara Belde Kent A.Ş. şirketindekindeki emekçilerimiz için sendika temsilcilerimiz ile protokol imzalayarak ücretlerine ve sosyal haklarına iyileştirme gerçekleştirdik.
Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyona karşı emekçilerimizi ezdirmeyerek, almış oldukları maaşlarına %120 zam uygulayarak yaşam standartlarını önemli ölçüde artırdık. Emekçilerimizin, her zaman olduğu gibi Malkaralı hemşehrilerimize en iyi hizmeti vereceğini ümit ediyor, yapılan sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim.”

Kaynak: Özge Ebecek