Miniklerin gösterisi ilgiyle izlendi Miniklerin gösterisi ilgiyle izlendi

Tekirdağ ziyaretine Çorlu’da basın mensupları ile buluştuğu programla başlayan Bakan Göktaş, ardından ÇOSB’de faaliyet gösteren Bony Çorap fabrikasını ziyaret etti. 
Daha sonra Kapaklı Belediyesine geçen  Göktaş’ı, Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Kapaklı Kaymakamı Mustafa Gürdal karşıladı.

Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler, aile kurumuna ve kadınlara yönelik düzenlenen faaliyetler ve sosyal hizmetler hakkında Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’a sunum yaptı. 
Emek Sepeti Üretim Atölyesi ve Kapaklı’da ilk olacak Çocuk Akademisi ve Gündüz Bakımevi projesini Bakan Özdemir’e tanıtan Çetin, Kadın Sığınma Evi, Aile Yaşam Merkezi, Yaşlı Bakım Merkezi’ni Kapaklı’ya kazandırmak için destek istedi. 
Yapılan görüşmelerin ardından Başkan Çetin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahirnur Özdemir Göktaş’a tablo hediye etti.

EMEKÇİLERLE BULUŞULDU
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kapaklı Belediyesi ziyaretinin ardından bölgedeki seçkin firmalardan Arçelik ve Bross Tekstil’i ziyaret etti. 
Burada Bakan Göktaş’a eşlik eden Başkan Çetin, kadın emekçilerle bir araya gelerek, sohbet etti.
Ziyaretlere AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Çiğdem Koncagül ve Göktan Diktaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Köşkdere, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adem Çifci, AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi