Nurten Yontar’dan Maden Kanunu eleştirisi Nurten Yontar’dan Maden Kanunu eleştirisi

Vali Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, Atatürk’ü görme şerefine ulaşan, ülkeye 40 yıl hizmet eden 96 yaşındaki (24 Kasım 1927 doğumlu) emekli öğretmen Bahriye Adalı’yı ziyaret etti.
Ziyarette Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Adalı’nın hal ve hatırını sorarak bir süre sohbet etti. Emekli öğretmen Adalı ile yakından ilgilen Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk, Öğretmenler Günü’nü kutladı. Adalı da anılarını anlattı ve fotoğraflarını gösterdi.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da yer aldı.
“ÖĞRETMENLİK ÖZVERİLİ VE SAYGIN BİR MESLEKTİR”
Vali Soytürk, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ı, Selvi Ağca Kızılay Anaokulu Müdürü Burcu Deniz’i, okul öncesi öğretmeni Mahmure Selçuk’u ve okul psikolojik danışmanı Özgül Çolak’ı makamında kabul etti.
Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Soytürk, “Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; özverili, sabırlı ve hoşgörülü olmayı gerektiren saygın bir meslektir.  Çocuklarımıza, gençlerimize doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten, iş hayatına ve sosyal hayata hazırlayan  siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Kaynak: İlkay Danacılar