Silah ticareti operasyonunda 10 kişi yakalandı Silah ticareti operasyonunda 10 kişi yakalandı

CHP’nin Tekirdağ  Büyükşehir  Belediye Başkan adayını açıklamasının ardından gözler AK Parti’ye çevrilmişti. 
AK Parti tarafından Ankara’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Eski Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel açıklandı. 
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 48 ilin belediye başkan adayı kamuoyuna duyuruldu.  
CÜNEYT YÜKSEL
Tekirdağ'ın merkez Süleymanpaşa ilçesine bağlı Çanakçı Köyü nüfusuna kayıtlı olan Cüneyt Yüksel, 1977 yılında dünyaya geldi. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin sahibi. Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları'nda görev alan Yüksel, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği ve İnşaat Komitesi Başkanı olarak görev yaptı. Aktif siyasete 2009 yılında AK Parti'de, Tekirdağ Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlayan Yüksel, dış ilişkilerden sorumlu ilçe başkan yardımcılığı, 2012-2014 yılları arasında il başkan yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2014 yılı Mahalli İdareler Seçimleri'nde Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2014 yılının ağustos ayında Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı’nın talimatı ile Süleymanpaşa İlçe Başkanı olarak atanan Yüksel, bu görevini 2 yıl sürdürdü.
2018 tarihinde gerçekleşen il kongresinde yeniden seçilen Yüksel, 1 Aralık 2018 yılında Süleymanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı olana kadar AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini yürüttü. Yüksel, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Cüneyt Yüksel, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi