Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, “Türkiye’nin incisi” Tekirdağ’ı çok sevdiklerini ve bu kente hizmet etmek istediklerini söyledi. 
Bunu yaparken merkezi hükümetin gücünü de kullanmak istediklerini belirten Kandemir, şöyle konuştu:
“Her sokakta ve hanede izimiz olsun istiyoruz. Teşkilatın gücü, vatandaşların teveccühüyle 31 Mart’ta sandıkta kazanacağız. Cumhur İttifakı başkalarına benzemez. Türkiye için yarınlar nasıl güzel olur diye kafa kafaya veriyoruz. Göğsümüzü siper ediyor, güçlerimizi birleştiriyoruz. Hep beraber el ele vereceğiz. İlhamı milletten alan, milletin derdiyle dertlenen bir siyasi hareketiz. Millete hizmet edeceğiz. Buranın kültürüyle beslenmiş, herkesin derdiyle dertlenmiş Cüneyt Yüksel’in arkasında teşkilat olarak durup büyükşehri kazanacağız. Burada hanımefendilere büyük iş düşüyor. Onlardan, gençlerden gayret bekliyoruz. 1 Nisan sabahı başka bir Tekirdağ’a uyanmak istiyoruz. Bunun için çalışacağız.”

“11 İLÇEYİ AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞTIRACAĞIZ”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş ise Tekirdağ’ın sorunlarını bildiklerini ve bunları çözmek adına gece gündüz çalıştıklarını ifade etti. 
Tekirdağ’ın 11 ilçesini Cumhur İttifakı’nın çatısı altında AK belediyecilikle buluşturacaklarını vurgulayan Gümüş, “Bunun için uykusuz gecelere hep beraber var mıyız.  Çalınmadık kapı bırakmayacağız. 31 Mart’a kadar durmak yok yola devam” dedi. 

“1 NİSAN SABAHI GÜZEL OLACAK”
Toplantıda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel’in tanıtım videosu gösterildi.  
Ardından kürsüye çıkan Yüksel, 11 ilçeye selam gönderdi. 
“Değişim, gelişim ve dönüşüm” vizyonuyla çalışacaklarını anlatan Yüksel, şunları kaydetti:
“Otobüs duraklarını değil tramvayları, metroları, kentsen dönüşümleri konuşmaya geliyoruz. Mavi gözlü Tekirdağımıza değer katmaya geliyoruz. Akmayan çeşmelerden berrak sular akıtmaya geliyoruz. Yüksek su faturalarını yarıya indirmeye geliyoruz. Sanayisi insana, doğaya zarar veren değil, çevre dostu sanayiye sahip şehir olmak için geliyoruz. Gençlik merkezleri, etüt merkezleri, bilgi evleriyle geliyoruz. Liseli gençlerimizin üniversiteye hazırlanmalarını sağlayacak eğitim desteği ile geliyoruz. Dar gelirli vatandaşlara imkan sağlayacak müjdelerle geliyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerle geliyoruz. Esnaf için otopark sorununu çözmek için geliyoruz. İlçeler arasında ulaşım sorununu çözecek çalışmalarla geliyoruz. Çiftçilere nakit mazot desteği vermek için geliyoruz. Çiftçilere, hayvancılıkla uğraşanlara kaliteli yem desteği verebilmek için geliyoruz. Sokak hayvanlarına sahip çıkmak için geliyoruz. Martın sonu değil, nisanın sabahı güzel olacak.”

“SEÇİMİ ALMAK İÇİN MÜCADELE ETMELİYİZ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül ise kısa süre önce belediye başkan adayı olarak Cüneyt Yüksel’in açıklandığını anımsattı. 
Artık çalışma zamanı olduğunu belirten Koncagül, “Adaylar açıklandıktan sonra teşkilatlarımıza düşen en büyük görev bundan sonra yola devam etmek. Seçimi almak için mücadele etmek zorundayız. Cumhurbaşkanımız Erdoğan seçim beyannamesini açıklamıştı. 22 yıldır başarıyla yol aldık. Hedef AK Parti belediyecilik hizmetlerini Tekirdağ’a getirmek. Hep birlikte Tekirdağ’ı alacağız” diye konuştu. 

“BU MIZRAK BU ÇUVALA SIĞMIYOR”
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş , 31 Mart akşamı değil 1 Nisan sabahı yeniden İstanbul ve Ankara dedikten sonra, hep birlikte “Tekirdağ” diyeceklerini dile getirdi.

Bahar Türküleri kulakların pasını silecek Bahar Türküleri kulakların pasını silecek

Diktaş, “İnşallah bu sefer daha güçlü Tekirdağ için gönül köprüleri kurarak vatandaşa ulaşarak seçimi kazanacağız. Bu mızrak bu çuvala sığmıyor. AK Parti belediyeciliğini bütün ilçelerimizde merkezi hükümeti de anlatarak yepyeni bir Tekirdağ hayali kurdurmaya çalışacağız” diye konuştu. 

“SEÇİMDEN ZAFERLE ÇIKACAĞIZ”

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan da Tekirdağ için gerçek belediyecilik mottosuyla yola çıktıklarını ifade etti. 
Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde tam anlamıyla kenetleneceklerini aktaran Özcan, “Kentin kaderi için çalışacağız. Çok güzel yarınlara kavuşacağız. Şehri şimdiki zihniyetten kurtarmak için çalışacağız. Yerel seçimlerden zaferle çıkacağımıza olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.  

Konuşmaların ardından aday tanıtımı yapıldı. 
Tekirdağ Büyükşehir’de aday olarak Cüneyt Yüksel, Malkara’da Gediz Coşkun,  Şarköy’de Görkem Gökkaya, Süleymanpaşa’da Gökhan Saygı, Hayrabolu’da Osman İnan,  Kapaklı’da Mustafa Çetin, Ergene’de Müge Yıldız Topak,  Çerkezköy’de Abdullah Öğe, Muratlı’da İmdat Altıntaş (MHP), Saray’da Mümin Buluş (MHP), Marmaraereğlisi’nde Hikmet Ata ve Çorlu’da Hakan Sunal basına tanıtıldı. 
Toplantıya MHP İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin de katıldı.

trakyagazetesi-AK Parti'den gövde gösterisi2

Kaynak: Gökmen Yüce