Edirnespor’un 58. yaşı kutlandı Edirnespor’un 58. yaşı kutlandı

2023-2024 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Küme A ve B Grubu’nda son hafta maçları 4 Şubat Pazar günü oynanacak maçlarla tamamlanacak.
A GRUBU’NDA İLK 2 BELLİ OLURKEN, DÜŞEN TAKIM SON MAÇTA BELLİ OLACAK
A Grubu’nda 31 puanla zirvede yer alan iki ekip olan Akçeşmespor ile Malkara 14 Kasımspor şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Mücadele 13 Kasım Sahası’nda saat 14.30’da başlayacak. 
Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ise Tekirdağ Adaletspor, Eriklice Zeytinspor ile karşılaşacak. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanacak maç saat 12.30’da start alacak. Tekirdağ Adaletspor 8 paunla 7. basamakta yer alırken, Eriklice Zeytinspor 23 puanla 3. basamakta bulunuyor.
Geçtiğimiz hafta Tekirdağ Adaletspor’u yenerek kümede kalma ümidini son maça taşıyan Büyük Çınarlıspor ise 13 Kasım Sahası’nda saat 12.30’da Çerkezmüsellim Spor Kulübü’nü konuk edecek. Büyük Çınarlıspor kümede kalmak için maçı kazanıp düşme hattındaki rakibi Tekirdağ Adaletspor’un puan kaybetmesini bekleyecek. Büyük Çınarlıspor 7 puanla 8. sırada yer alırken, Çerkezmüsellim Spor Kulübü 14 puanla 5. sıraya yer alıyor.  
Grubun son maçında ise iddiası kalmayan iki takım olan Kazanderespor ile Karacakılavuzspor Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 14.30’da karşılaşacaktı. Fakat Karacakılavuzspor maça çıkmayacağını açıkladığı için Kazanderespor mücadeleyi 3-0 hükmen kazanacak. Kazanderespor bu galibiyetle 21 puana ulaşacak ve grubu 4. sırada tamamlayacak. Karacakılavuzspor ise grubu 13 puanla 6. sırada tamamlayacak.
Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu 14. Hafta Fikstürü
Büyük Çınarlıspor – Çerkezmüsellim Spor Kulübü
Malkara 14 Kasımspor – Akçeşmespor
Eriklice Zeytinspor – Tekirdağ Adaletspor
Kazanderespor 3–0 Karacakılavuzspor (Hükmen)
B GRUBU’NDA SON HAFTA DEV MAÇ
B Grubu’nda ise son haftada zirvede müthiş bir heyecan yaşanacak. Lider Çorlu Kültürspor haftanın hatta sezonun en önemli maçında ilk 2 iddiasını sürdüren Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Bu nefes kesecek maç Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak. Çorlu Kültürspor 37 puanla lider konumda bulunurken, Çorlu Belediye Futbol Kulübü 34 puanla 3. sırada yer alıyor. 
35 puanla 2. basamakta yer alan Çorlu Rumelispor ise Ulaş Sahası’nda saat 14.00’te, 14 puan toplayıp 6. basamakta yer alan Ergene Spor Kulübü’ne konuk olacak. Çorlu Rumelispor maçı kazanması halinde ilk 2’yi garantileyecek.
Küme düşmesi kesinleşen 1 puanlı son sıradaki Muratlı 1935 Spor ise 13 puanlı 7. sıradaki Vakıflar Güvenspor’u konuk edecek. Müsabaka Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 14.30’da oynanacak.
Bir diğer mücadelede ise Ferhadanlıspor ile Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor 13 Kasım Sahası’nda saat 16.30’da karşılaşacaktı. Ferhadanlıspor maça çıkmama kararı aldığı için Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor mücadeleyi 3-0 hükmen kazanacak.
Son haftada 26 puanla 4. sırada yer alan Ergene Kırkgöz Spor kulübü ise haftayı BAY geçerek sezonu tamamlamış oldu.
Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 18. Hafta Fikstürü
Ergene Spor Kulübü – Çorlu Rumelispor
Çorlu Belediye Futbol Kulübü – Çorlu Kültürspor
Muratlı 1935 Spor – Vakıflar Güvenspor
Ferhadanlıspor 0–3 Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor (hükmen)
Ergene Kırkgöz Spor Kulübü – BAY

Kaynak: İlkay Danacılar