2023-2024 sezonu Tekirdağ 2. Amatör Küme’de heyecan A Grubu maçları ile devam etti. Grupta 6. hafta maçları tamamlandı.

TEKİRDAĞ İDMAN YURDU ZİRVEYİ BIRAKMADI
2. Amatör Küme A Grubu’nda 4’te 4 yaparak 12 puanla grupta zirvede bulunan Tekirdağ İdman Yurduspor, zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta grupta 10 puanla 2. sırada yer alan Aydoğdu Gençlikspor ile karşılaştı. 13 Kasım Sahası’nda oynanan müsabaka adeta gol duellosuna sahne olurken mücadeleyi Tekirdağ İdman Yurduspor 3-2 kazanarak liderliğini sürdürdü. Tekirdağ İdman Yurduspor bu sonuçla 15 puanla zirvede yer alırken, Aydoğdu Gençlikspor 10 puanda kaldı ve 2. sırada yer aldı. 

BIYIKALİ VE MÜREFTE’DEN TAM 9 GOL
Bir diğer maçta 7 puanlı ve 3. sıradaki ekip olan Bıyıkalispor ise 4 puanla 6. sırada yer alan Müreftespor’u konuk etti. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan ve mükemmel bir müsabakaya dönüşen maçı Bıyıkalispor 5-4 kazanmayı başardı. Bıyıkalispor bu galibiyetle puanını 10’a yükseltti ve 3. sıradaki yerini korudu. Müreftespor ise çok direndiği maçta mağlup olarak 4 puanla 6. basamakta yer aldı. 

TEKİRDAĞ GÜNDOĞDUSPOR’A HOŞKÖY DARBESİ 
Grupta son maçlarda aldığı sonuçlarla üst sıraları zorlayan 6 puanla 4. sırada yer alan Tekirdağ Gündoğduspor, grubun dibinde yer alan ve puansız olarak 7. sırada yer alan Hoşköy 1923 Spor’u ağırladı. Karadeniz 1 Nolu Saha’da oynanan ve kıran kırana geçen maçı Hoşköy 1923 Spor 4-3 kazanarak büyük bir sürprize imza attı. Hoşköy 1923 Spor bu galibiyetle ilk puanlarını alırken, Tekirdağ Gündoğduspor bu mağlubiyetle 6 puanla 4. sırada kaldı ve üst sıra mücadelesinde büyük bir yara aldı.

NAMIK KEMAL BAY GEÇTİ
Grupta 4 puanla 5. sırada yer alan Süleymanpaşa Namık Kemalspor haftayı BAY geçti.

Tekirdağ 2. Amatör Küme A Grubu 6. Hafta Sonuçları  

Tekirdağ 2. Amatör’de maçlar nefes kesti Tekirdağ 2. Amatör’de maçlar nefes kesti

Bıyıkalispor 5-4 Müreftespor
Tekirdağ İdman Yurduspor 3-2 Aydoğdu Gençlikspor
Tekirdağ Gündoğduspor 3-4 Hoşköy 1923 Spor 
Süleymanpaşa Namık Kemalspor - BAY

Kaynak: İlkay Danacılar