Tekirdağ 1. Amatör Play-Off Grubu’nda 3. hafta heyecanı yaşandı. 2023-2024 sezonu Tekirdağ 1. Amatör Küme Play-Off Grubu’nda şampiyonluk yolunda kritik maçlar oynanırken, takımlar şampiyon olmak için kıyasıya rekabet etti.

3. hafta mücadelesinde Akçeşmespor, Ulaş Sahası’nda Çorlu Belediye Futbol Kulübü’nü ağırladı. Müsabaka 1-1 eşitlikle sona ererken, Akçeşmespor 2 puanla 5. basamakta kaldı. Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise 5 puanla 2. basamakta yer aldı. 

Edirne 2. Amatör’de heyecan sürdü Edirne 2. Amatör’de heyecan sürdü

Bir diğer maçta zirveyi hedefleyen Pınarça Spor Kulübü ise Ergene Misinlispor’u konuk etti. Çerkezköy Bld. 100. Yıl Stadı’nda oynanan mücadeleyi Pınarça Spor Kulübü 2-0 kazanarak 7 puana ulaştı ve zirvede yer aldı. Ergene Misinlispor ise 1 puanla 6. sırada yer aldı.

Bir diğer kritik maçta ise Malkara 14 Kasımspor ile Çorlu Rumelispor kozlarını 13 Kasım Sahası’nda paylaştı. Müsabakayı Malkara 14 Kasımspor 4-2 kazanarak lige tutunmayı başardı. Malkara 14 Kasımspor 4 puanla 3. sırada yer alırken, Çorlu Rumelispor aynı puanla 4. sırada kaldı.  

Tekirdağ 1. Amatör Play-Off Grubu 3. Hafta Sonuçları

Akçeşmespor 1-1 Çorlu Belediye Futbol Kulübü
Pınarça Spor Kulübü 2-0 Ergene Misinlispor
Malkara 14 Kasımspor 4-2 Çorlu Rumelispor

Kaynak: İlkay Danacılar