U17’de Play-Off heyecanı erteleme maçları ile sürdü U17’de Play-Off heyecanı erteleme maçları ile sürdü

Tekirdağ’da 1. Amatör’de sezonun ilk yarısı bu hafta oynanacak maçlarla tamamlanacak.
LİDER MALKARA’YI AĞIRLIYOR
A Grubu’nda lider Akçeşmespor Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 15.30’da Malkara 14 Kasımspor ile karşılaşacak.
Liderin takipçisi Şarköy temsilcisi Eriklice Zeytinspor alt sıralarda bulunan Tekirdağ Adaletspor’a konuk olacak. Mücadele Karadeniz 1 Nolu Sahası’nda saat 13.00’de oynanacak.
Grupta 6 puanlı Karacakılavuzspor, 7 puanlı Kazanderespor ile 13 Kasım Sahası’nda saat 12.00’de karşılaşacak.
Geçen hafta ilk kez puanla tanışan Büyük Çınarlıspor, Hayrabolu deplasmanında Çerkezmüsellim Spor Kulübü ile kozlarını Hayrabolu Sahası’nda saat 12.30’da paylaşacak. 
B GRUBU DEVAM EDECEK
B Grubu’nda lider Çorlu Kültürspor haftayı BAY geçerken, aynı puanla ikinci sırada yer alan Ergene Kırkgöz Spor Kulübü 13 Kasım Sahası’nda saat 16.00’da Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor’a konuk olacak.
Grupta Çorlu Rumelispor, Çorlu Belediye Şehir Stadı’nda saat 13.00’da Ferhadanlıspor ile karşılaşacak.
Grubun bir diğer maçında Vakıflar Güvenspor, Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile kozlarını paylaşacak. Mücadele Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda saat 14.00’da oynanacak.
Bir diğer karşılaşmada Ergene Spor Kulübü Ulaş Sahası’nda saat 12.30’da Muratlı 1935 Spor’u konuk edecek.
LİDERLİK MAÇI
C Grubu’nda lider Ergene Misinlispor en yakın takipçisi Karaağaçspor’a konuk olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren bu maç saat 14.00’da Kapaklı Sahası’nda oynanacak.        
 Bu iki takımın hemen ardında üçüncü sırada yer alan Pınarça Spor Kulübü, grupta puanı bulunmayan Ahimehmet Gençlikspor ile Ergene Sahası’nda karşılaşacak. Mücadele saat 12.30’da başlayacak.
4 ve 5’inci sıraları paylaşan iki ekip olan Sağlıkspor ile Kızılpınar Uzayspor Ergene Sahası’nda saat 15.00’da kozlarını paylaşacak.
Grubun son maçında Ergene Gençlerbirliğispor, Kapaklı Kartalspor’u ağırlayacak. Ulaş Sahası’nda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak.  
Gruplarda tüm maçlar 12 Kasım Pazar günü oynanacak.

Kaynak: İlkay Danacılar