Edirneli cimnastikçilerin Bulgaristan başarısı Edirneli cimnastikçilerin Bulgaristan başarısı


Tekirdağ 1. Amatör Küme’de müsabakalar 24 Aralık Pazar günü oynanacak.  
MALKARA, KAZANDERE İLE KAPIŞACAK
A Grubu’nda lider Malkara 14 Kasımspor son maçlarda iyi performans ortaya koyan Kazanderespor ile kozlarını Karadeniz 1 Nolu Saha’da paylaşacak. Mücadele saat 12.30’da başlayacak.
Aynı puanda zirveyi paylaşan Akçeşmespor ise Hayrabolu Sahası’nda saat 14.00’te Çerkezmüsellim Spor Kulübü karşılaşacak. 
Eriklice Zeytinspor ise düşme hattında bulunan Büyük Çınarlıspor ile Karadeniz 1 Nolu Saha’da saat 15.45’te oynayacak. 
Grubun son maçında Tekirdağ Adaletspor, Karadeniz 2 Nolu Saha’da Karacakılavuzspor’a konuk olacak. Müsabaka saat 12.30’da başlayacak. 
ÇORLU KÜLTÜR HATA YAPMAK İSTEMİYOR
B Grubu’nda lider Çorlu Kültürspor, orta sıralarda bulunan Ergene Spor Kulübü ile 13 Kasım Sahası’nda saat 16.30’da karşılaşacak.
Liderin takipçisi Çorlu Rumelispor deplasmanda Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor ile karşılaşacak. Müsabaka Karadeniz 2 Nolu Saha’da 15.45’te oynanacak. 
Zirveden uzaklaşmak istemeyen Ergene Kırkgöz Spor Kulübü Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda Muratlı 1935 Spor’u konuk edecek. Mücadele saat 13.00’te oynanacak.
Haftanın çekişmeli maçı ise Çorlu Belediye Futbol Kulübü ile Ferhadanlıspor arasında oynanacak. Müsabaka Çorlu Bld. Şehir Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak
MİSİNLİ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR          
C Grubu’nda lider Ergene Misinlispor deplasmanda Kapaklı Kartalspor’a konuk olacak. Mücadele Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’te başlayacak.
Zirve takipçisi Karaağaçspor grupta son sırada yer alan Ahimehmet Gençlikspor ile Ergene Sahası’nda saat 15.00’te karşılaşacak.
Bir diğer zirve takipçisi Pınarça Spor Kulübü, orta sıralarda bulunan Kızılpınar Uzayspor ile saat 15.30’da Kapaklı Sahası’nda kozlarını paylaşacak.
Grubun son maçında Ergene Gençlerbirliğispor ile Sağlıkspor Ulaş Sahası’nda saat 15.00’te karşılaşacak.

Kaynak: İlkay Danacılar