A Grubu’nda haftaya lider giren Akçeşmespor Karadeniz 1 No’lu Saha’da Malkara 14 Kasımspor ile karşılaştı. Büyük bir taraftar desteği ile maça başlayan Akçeşmespor ilk dakikadan geri düştüğü maçı 3-1 kaybetti. Bu sonuçla liderliği devralan Malkara 14 Kasımspor oldu.
Zirve mücadelesi veren Eriklice Zeytinlispor ise Karadeniz 1 No’lu Saha’da Tekirdağ Adaletspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısı golsüz tamamlanırken, Eriklice Zeytinspor ikinci yarıda 2-0 öne geçti. Tekirdağ Adaletspor 2-0’dan sonra toparlandı. Tekirdağ Adaletspor golcüsü Harun Korkmaz’ın biri son dakika olmak üzere 2 golü ile rakibine darbe vurmayı başardı. Maç sonunda Tekirdağ Adaletspor büyük sevinç yaşarken, Eriklice Zeytinspor ise santrası olmayan son dakika golü sonrası adeta yıkıldı. Mücadele 2-2 beraberlikle tamamlandı.
Bir başka mücadelede Karacakılavuzspor, 13 Kasım Sahası’nda Kazanderespor ile karşılaştı. Mücadeleyi Kazanderespor 3-1 kazanarak alt sıralardan uzaklaşmayı başardı.
Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta ise Çerkezmüsellim Spor Kulübü ise Hayrabolu Sahası’nda Büyük Çınarlıspor’u ağırladı. Nefes kesen maç 3-3 beraberlikle tamamlandı.
KIRKGÖZ MAÇ FAZLASIYLA LİDER OLDU 
B Grubu’nda zirveyi kovalayan Ergene Kırkgöz Spor Kulübü, 13 Kasım Sahası’nda Hürriyet Yıldız Gençlik ve Spor ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi konuk ekip Ergene Kırkgöz Spor Kulübü 2-1 kazanarak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Grubun genç takımlarından Çorlu Belediye Futbol Kulübü ise Vakıflar 19 Mayıs Gençlik Stadyumu’nda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Maçı konuk ekip Çorlu Belediye Futbol Kulübü 5-0 kazanarak iddiasını sürdürdü.
Grupta Çorlu Rumelispor ise Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nda Ferhadanlıspor’u ağırladı. Maçı Çorlu Rumelispor 2-1 kazanmayı başardı.
Grubun berabere biten maçında Ergene Spor Kulübü ile Muratlı 1935 Spor Ulaş Sahası’nda karşılaştı. Müsabaka 1-1 berabere tamamlandı.
MİSİNLİ 1 PUAN ALARAK LİDERLİĞİ SÜRDÜRDÜ
C Grubu’nda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Karaağaçspor, Kapaklı Sahası’nda Ergene Misinlispor’u konuk etti. Takımlar mücadeleden 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Bir diğer çekişmeli müsabakada Kızılpınar Uzayspor, Sağlıkspor’a konuk oldu. Ergene Sahası’nda oynanan maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı.
Grubun gollü karşılaşmasında ise Ergene Gençlerbirliğispor Ulaş Sahası’nda Kapaklı Kartalspor’u ağırladı. Ergene Gençlerbirliğispor maçı 8-2 kazanarak rakibini bozguna uğrattı.
Bir diğer müsabakada ise Pınarça Spor Kulübü, Ahimehmet Gençlikspor’a Ergene Sahası’nda konuk oldu. Maçı Pınarça Spor Kulübü 3-0 almayı bildi.

Edirnespor’un 58. yaşı kutlandı Edirnespor’un 58. yaşı kutlandı

trakyagazetesi-6

Kaynak: İlkay Danacılar